Založ si blog

HZDS Smer PS

Priatelia, či nepriatelia. Slovensko posledné týždne žije témou RTVS. O čo tu ide, vysvetľovať nemusím. Klasický únos médií. Na trhu máme súkromné a práve toto verejnoprávne, ktoré bude už štátne. Opozícia a aj obyvatelia sa oprávnene boja, že sa RTVS teraz už pod novým názvom stane len hlasnou trúbou, politickým médiom vládnej koalície.

Ja osobne sa sa k tým obavám pripájam.

Súkromné médiá na čele s propagandistickým Denníkom N dávajú najväčší priestor politickej strane PS (Progresívne Slovensko), ako hlavnému bojovníkovi proti manipulácii so štátnym médiom.

 

Ide ale o čisté pokrytectvo a ukážku „podľa seba súdim teba“. Alebo „vodu kážu a víno pijú“.

Veď predsa PS má tiež vládu komunálnu v samospráve, konkrétne v hlavnom meste Slovenska, Bratislave. Tu to ovláda koalícia PS+VALLO+SAS. Majú absolútnu väčšinu a valcujú opozíciu v zastupiteľstve úplne rovnako ako Smer v NRSR.

A tie médiá? Áno, aj tu je pár súkromných lokálnych a aj mestské médium. A čo myslíte, je tam férová žurnalistika alebo je to hlasná trúba PS a primátora Valla? Našťastie nemusíme riešiť pocity, ale máme tvrdé fakty. Existuje také OZ, že TIS (Transparency International Slovensko) a tá má projekt Hlasné Truby, kde vyhodnocuje zneužívanie radničných novín. To, čo nechceme na národnej úrovni, či sa to deje na lokálnej úrovni. Ich slovami, či Fico a Vallo jedno jest? Napriek tomu, že posledné hodnotenie je z roku 2021, TIS bez pochyby hlási, že PS zneužíva lokálne mestské médium na svoju propagandu. Pri RTVS kážu vodu a víno pijú pri radničných novinách.

 

Ak ste volič Olano,KDH,Demokrati,Modrí,ODS,DS,ZO, Piráti ste v kľude . Gratulujem vám.

Ak ste ale volič PS je mi to ľúto oklamali vás a klamú vás. PS vládne v Bratislave a čo spravil Primátor ako prvé zvyšil si plat. Čo spravil Fico ako prvé zvyšil si plat. Zvyšovanie daní a poplatkov v priemere o 30% v BA , Zavedenie parkovného, spoplatnené ZŤP, čistky nepohodlných aj nnovinárov, nepotizmus, prepojenia na JETRE, podozrenia z korupcie, a zadlžovanie Bratislavy ako ešte nikdy nikto. Odhadovaný bankrot a nútená správa 2029. Dôsledky? Rozpredaj mestského majetku. Privatizácia ZOO,DPB,OLO a BVS. Čo sú monopoly mimochodom. Ďalšie zvyšovanie daní a poplatkov.

 

 

Čo môže spraviť ak ste volič PS. Prestať nekriticky primať všetko z straníckych novín a kriticky zhodnotiť vládu PS v Prečítať vsi správu hlavnej kontrolorky BA, prečítať vsi správu NKU, zložiť vsi ružové okuliare. Začať sa pýtať svojich poslancov a predstaviteľov PS či to myslia takto vážne. Či takto budú postupovať aj v národnej politike keď sa dostanú k moci? Z dažďa pod odkvap. Od Smeru k PS. Iné logo rovnaké metódy.

Možno som blázon, možno hlupák, veď s takým valcom ako je Smer či PS sa nedá bojovať, zvalcujú má, zožerú, zničia. Nevadí ja potrebujem mať čisté svedomie že som ostal na strane Dobra. Že nevymienam HZDS za SMER a ten teraz za PS.

„Sú chvíle, keď si človek musí zvoliť, či bude žiť sám, úplne, naplno alebo si vyberie nejakú falošnú, plytkú a ponižujúcu existenciu, ktorú si svet vyžaduje vo svojom pokrytectve.“ — Oscar Wilde

Ťažký Júl a August primátora Matúša Valla

05.09.2024

Priatelia Január, Február, Marec, Apríl , Máj a Jún. Si môžete prečítať ešte na SMEčku. Ale keďže ma tam na príkaz magistrátu obmedzili pokračovať budem tu na Pravde až dokým sa Magistrát neuvedomí a prestane robiť chyby, problémy, prešľapy a porušovať zákony SR. Primátorovi by som dala pár výchovných po zadku, hovorí bratislavská sprievodkyňa Viac TU [...]

Úvaha o Izraeli

29.10.2023

„Homo Economicus“ nemá prednosť pred „Animus Dominandi“. Podľa liberálnej myšlienkovej školy v politickej ekonómii môžu zisky z voľného obchodu a ekonomických výmen zabezpečiť prevahu „Pax Mercatoria“, v ktorej môžu národy medzi sebou obchodovať a nie viesť vojnu. Tento zjednodušený pohľad je však založený na nepresnom pohľade na ľudskú [...]

Máte dieťa? A ste si istí, že je v bezpečí?

21.05.2023

Digitálny svet je plný technologických zázrakov, ktoré nám rovnakou mierou môžu priniesť úžitok aj ohrozenie. Preto by základy bezpečnosti v online svete by mali v dnešnej dobe ovládať už aj deti a predovšetkým ich rodičia. Aké sú riziká? Online svet má množstvo kybernetických rizík, ktoré by mali deti a ich rodičia poznať. Medzi tie najvážnejšie [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Lukáš Repetent

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 158189x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu

Kategórie